22 Temmuz 2011 Cuma

iki kişiden biriyim ....

Gündemde ki haberleri takip ederken cumamız hayır ola derken pek iç acısı bir hayır olduğunu göremedim.yıllardır dinmeyen acının üstüne bir karabulut gibi çöktü .isteyen istediği aldı şimdi sırada onlar var , yıllardır gündemde olan ama kimsenin itiraz edemediği , gündeme bile şikeden,panpişlere, daha fazla yer tutulduğunu görebiliyoruz.

Her şey çabuk unutuluyor.siyaset peşinde hiç olmadım ama bazı gördüklerimizi yok sayamıyorsun , konuşuyoruz ve yazıyoruz  düşüncelerimin herkes ile uymadığınıda biliyorum , bir sonuca ulaşamıycağınıda konuşmak ve yazmak eleştirmek yetmiyor, bizim elimizden gelen ancak bu kadar peki ya devletin.
Yıllarca terör uğruna dökülen kanlar , anaların , babaların ocaklarına düşen o kara haber .peki ne uğruna ???
Kimse bunun cevabını veremiyor değil mi ? herkez biliyor ama susmak zorunda kalıyorlar öyle oluyor?
Şimdi O aileler de mi ikişiden biri , ???????? (anlayan anladı )

Birde bu konularda internet olsun,medya olsun,gazeteler bu konuyu pek irdelemez irdelemek isteyemezler , flaş , flaş verilmez, son dakika haberlerinde az buz gösterirler sadece haber olsun diye koyup sonra hemen kaldırırlar neden ???  ama bir şike olayı tüm bültenlerin altını üstüne getirir hatta aziz yıldırım kaç defa hastaneye gitmiş , şekeri kaça çıkmış falanda filan yani gereksiz neler varsa hepsini dinleriz. Tamam haber yapın kardeşim ama bu kadar da aşağı inmeyin bırakında spor haberlerinde izleyelim , ben fenerbahçeli değilim  önemli olanda bu takımı tutup tutmak değil  ya neyse ….. 


Herkesi okuyorum , herkesi dinliyorum , farklı açılardan olaylara bakmaya çalıyorum ama bazı şeyler maalesef yenilir cinsten değil , ki olamazda zaten .

Şimdide anlaşma peşinde olanlar var , ne kadar zor değil mi ? 

Birde istekler madde halinle sıralanmış , 

Acaba bizim başbakanımız başkası mı ?  %50 oyu kim aldı acaba.....


dipnotcuk : yazımı okuduktan sonra ne çok soru sormuşum :) çünkü ben bunları anlayamıyorum , anlayan birileri varsa bir zahmet banada anlatsın olur mu:)
güzel bir hafta sonu sizlerin olsun

 sevdiğim bir arkadaşımdan alıntı....
Gittiğin yol, yol değilse yolun kabahati yoktur !

2 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Çok güzel bir yazı ve sorular.Bilgisayarım yokken kaçırmışım okumamışım.

Özlem dedi ki...

canım hoşgeldin :))) geçte olsa dönüp okumak bile yeterli ,
bitmek bilmeyen sorular !!!!!